iangsury.blogg.se

Årets semesterresa till Prag 2018
Efter flytten bestämde Marsha och jag att vi måste göra en resa ihop. Efter massa googlande kom vi fram till Prag. En stad som vi inte har besökt tidigare och billigare än Sverige! Det blev bokat en tid tillbaka med fem dagar i augusti. Vi valde en riktigt varm sommar, men vem kan klaga. Solsemester! 
 
 
Något som drog uppmärksamheten för Prag var deras "chimney" bakelser. Must try. Fanns bokstavligen i vartenda hörn. Henrik var verkligen emot detta eftersom han sa det bara var en bakelse skapad för att locka turister. Det blev så mycket gnäll om det att vi köpte först dagen vi skulle åka tillbaka. Henrik kanske hade rätt. 
 
Det kanske ser riktigt riktigt gott ut men smakade bröd med lite glass och krumelurer på. Däremot köpte Marsha en tidigare och den var mycket godare. Kanske beror på helt vart man köper. Hennes var mer simpel men brödet smakade kanelbullar med mjukglass.
 
 
Sevärdighetsmässigt hade Prag mycket att bjuda på. Vi var verkligen nöjda med resan. Verkligen värt ett besök. Kommer förmodligen åka fler gånger. Det som var perfekt för vår resa, var hur vi tog allting i vår takt och hade en riktigt utvilad men inte bortslösad semesterresa. Måste varit första gången på en utomlandsresa som jag kunnat vakna efter 7-8 på morgonen och tagit en siesta under dagen. Perfekt utvilad tillbaka till jobbet sen.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress